Pandabjörnen.

 
 
 
Ju längre tiden går, ju knappare tiden blir och ju närmare "målet" vi når, desto svårare blir det att förstå. Min älskling och jag ska gå skilda vägar, jag andas in hennes doft och njuter av varje sekund i hennes sällskap. Hon får träffa mina vänner som kramas och pussas på henne, hon får leka med sina vänner som stångas och sliter. Jag drar henne tätt, tätt intill mig i sängen och så sover vi hela nätterna, jag struntar i att hon tar mitt täcke, jag struntar i att jag sover sämre nu.  Jag vill bara ha henne nära. Min älskade älskade lilla pandabjörn, hur ska jag klara mig utan dig? 

Vilken natt!

Jag trodde aldrig att den skulle ta slut den här natten och när den äntligen var över ville jag bara sova kvar. Har haft så svårt att sova den här veckan, det snurrar runt i huvudet och värmen i lägenheten är olidlig. När jag hade som svårast att somna, där kring 02:30, började jag skriva ned saker om Mormor. Jag och hennes nya ägare kom fram till att det kan vara bra att ha liite rutiner och saker att tänka på uppskrivet. Även fast vi båda är överens om att de ska starta på ett ganska cleant blad så är hon trots allt långt ifrån det. ;) Jag skrev och skrev, kunde inte sluta, det finns så mycket att berätta om Mormor! Hennes personlighet vet inga gränser och skulle jag bara få skriva på skulle jag nog kunna plinta ner en hel bok om bara Mormor. Nu är det alldeles för få dagar kvar, alldeles för snabba dagar. Jag vågar inte ens tänka på hur lite tid vi har kvar ihop så jag tänker istället på hur bra hon kommer att få det. Titta in och läs var hon hamnar vettja! www.Immortalbull.com


En sån där morgon.

 
 

Min syster hämtade mig ifrån stan igår. Jag har spenderat de sista tolv timmarna i pappas hus lite mer på "landet". Jag älskar verkligen att komma hit, allt är så enkelt och inget stör. I lägenheten i stan vaknar jag varje morgon av att huset skakar, de river en skola nästgårds och det mullrar från klockan 07:00 varje morgon. Nu sitter jag här, vid min fars köksbord och äter en god frukost. Jag har varit på en morgonpromenad med min alldeles egna Mormor-hund och än är det två timmar kvar innan jag börjar jobba. Tror att jag ska tvinga ut systrami på en långsväng i solen. Vi kan behöva D-vitaminerna som serveras där ute.

I morgon smäller det.

I morgon ska jag äntligen ta mig till jobbet igen. Det kryper ordentligt i kroppen efter så lång tid hemma.

I Boden händer det annars jättelite idag, jag klagar inte. Jag sitter i min fars soffa, löser korsord, läser en bok, surfar och ser en film. Emellan varvem tar jag mig en tupplur som för att verkligen säkerställa att jag inte kommer att vara sjuk i morgon.

Jag har konverserat med Mormors blivande ägare idag också. Hon verkar vara en riktigt härlig kvinna med hjärtat på rätt ställe. Vi tänker lika i uppfostring och hon kommer att fortsätta att jobba med Mormor i spår vilket värmer så troligt. Hon ska även ge sig på att ta Nordiskt Championat. Jag har förvarnat henne om tårfloder och hon har gett sitt godkännande. Packlistan för Mormor är skriven och allt känner mer och mer verkligt.

Om fem veckor är hon inte min längre, om fem veckor blir Mormor norska och jag blir Dalkulla för ett tag. Om fem veckor blir inget som det varit. Både spännande och skrämmande på samma gång.


Snusans inredningsblogg.

Jag har följt denna inredningsbloggare i över ett år nu, alltid lika kreativt och spännande. Hon kommer med bra tips och inspirerande bilder. Hon som skriver bloggen är dessutom dekoratör, precis en sån som jag ska bli. ;)
 
Läs och låt dig inspireras i förvaringen Värld. 
 
Snusans Inredning & Inspiration
 
 

Frukost på sängen.

När åskan mullrade som mest vaknade jag till liv. Det är över två timmar sedan och jag har inte kunnat somna om. Kroppen känns piggare men hostan håller sig kvar. Jag firar med frukost på sängen, i huset, utanför stan.

Dag 8.

Nu har jag legat i soffan i åtta dagar, den här förbaskade sjukan får till måndag på sig, sen ger jag upp. Jag har haft nog mycket tålamod med den nu.
 
Annars flyter det på. Bor hos pappa medan han är på semester, att bo i hus är magiskt. Längtar tills jag kan skaffa mitt egna. Något jag också ser fram emot.. det är att ta fram mina grejer ur förrådet och lasta upp dom i mitt egna hem. Innan jag får ett eget hem kommer de stackars prylarna ha stått där i fem år.. 
 
 

I soffläge

Nu har jag legat i soffan i en vecka. Feber, hosta och halsont är orsakerna. Antibiotikan bör snart kicka in men i väntan på den är det bara att ligga kvar. Doktorns ordinationer. Som tur är kom skolböckerna som jag beställt idag så jag ska börja tjuvkika i dom. Men först, ännu mer sömn!


Tystnad.


Jag är försatt i fullständig tystnad.
Vaknade igår, halsen ömmade.
Vaknade idag, halsen "blödde".
Sängliggandes, tyst och berövad på allt vad rörelse heter.

Uttråkad.

/SK

Förberedelser.

Mitt blivande hem


Det börjar kännas på riktigt nu. Mormors röntgen visade på bra resultat och om inget går fel flyttar hon till Norge om ca. 6 veckor. Precis samtidigt som jag flyttar till Leksand och den mysiga stugan på bilden ovanför.

Studentlitteraturen är införskaffad, resan bokad och slutdatumet på jobbet är satt. Nu ska jag bara införskaffa de sista verktygen som kommer att behövas i skolan och gå igenom mitt hem. Jag ska försöka att packa ihop allt jag kommer att behöva de närmaste 4 månaderna i en stor resväska, hur det nu ska gå?

Men först och främst, här och nu ska jag njuta av tiden jag har kvar i Norr. Med start att krypa ner bredvid min mysiga hund och kurera en smärtande hals innan jobbdags.

Kram. /S

Hund på hund.


RSS 2.0