Uppe med tuppen, nästan.

Jag stiger upp alldeles för tidigt, min hund och mina vänner håller med. Minst två timmar innan jag börjar jobba är jag uppe. Idag var jag klar med allt efter 45 minuter. Så nu sitter jag här och räknar tänderna i munnen, som ett barn, i brist på annat. Men idag ska Mormor följa med till jobbet, hon kommer inte att gilla det men där kommer hon att vara.

Nu ska jag ta tag i något vettigt, som håret kanske, hade ju ändå lite tid över..

Det mest meningslösa inlägget i historien har precis skrivits.


Segla bort.

Jag var på thaifest för några veckor sedan. Där fick jag uppleva något jag aldrig gjort förut. Att skicka upp en brinnande papperspåse, jag hade aldrig kunnat ana hur vackert och rogivande det kunde vara.

När ballongerna seglade bort stod jag som förstenad. Varför smälla raketer när man kan göra detta? Mycket vackrare och mycket mer miljövänligt..

När dom seglade bort stod jag som förstenad. Verkligen, som förstenad.


Kärt återseende.

Efter nästan en vecka ifrån varandra sågs de igen idag. Den lilla, inte så liten längre. Den stora, inte så kaxig längre.


Ps. I miss you.Jag saknar mitt Uppsala nu, smekmånaden är över och när nyhetens behag lagt sig saknar jag tryggheten. Mitt Uppsala har tinat fram, mitt Uppsala bjuder på sitt strålande leende och bjuder in i sin varma famn.

Det var det här med gräset..

vardagsrus.


Jag jar börjat jobba igen och som vanligt när jag börjar jobba blir livet tjockt. Från att ha tid med allt till att inte orka något. 12 timmar om dagen är jag borta, 12 timmar som spenderas i bussar, på jobb, i väntan på bussar, i krissituationer av olika slag och på ytterligare bussar. Mormor spenderar dagarna med killen sin, Ludde, dom trivs som dom två. Jag busar inte, jag leker inte och jag matar inte, jag myser mest om nätterna. I natt sover snäckan hos Ludde igen, hon ska spendera helgen där, jag hörde rykten och filmkväll i morgon. Själv ska jag spendera natten i en riktig säng, med tre täcken och minst fem kuddar. Jag ska sova minst 6 timmar ostört innan det är dags att avverka en helhelg i Luleå. En helhelg som består av jobb, Thailand och jobb.

Men först ska jag sova, zzzova.

RSS 2.0