När livet rusar förbi.

 
All kritik till mig, jag som var så duktig. Jag har försummat denna sidan och ska jag vara helt ärlig så har den inte varit så högt prioriterad.
 
Det händer så mycket nu, jag är duktig, jag jobbar på som aldrig förr. Jag tar på mig uppgifter och jag lyckas i skolan. Mitt liv springer iväg och jag vet inte hur jag ska handskas med denna medgång. Allt känns på tok för bra nu. Jag är rädd att vakna en dag och landa på jorden igen, jag vill inte. Jag vill vara kvar i denna dröm, jag vill inte ta "jullov", jag vill bara stanna där allt flyter på. 
 
Dagarna går fort nu, jag ler, jag blommar och jag ritar hjärtan igen.
 
 

Inka den store.

En tjej med personlighet, en tjej med glöd och en hejdundrande energi. Hon har förgyllt min natt och min morgonpromenad. Åh, vad jag saknat sällskapet av en hund.Vackra skitunge.

Den kanske vackraste gravida människan i historien med den kanske elakaste ungen i magen.

Idag när jag träffade syster "tripp" blev jag chockad. Jag visste att hon var gravid och jag var mycket väl medveten om alla motgångar hennes kropp fått stå ut med under dessa månader.

Jag blev chockad för att hon såg så skör ut, jag vågade knappt köra bilen hon satt i. Min älskade syster "tripp" är gravid och i magen ligger ett odjur som jag idag, fått spela musik för och känt dansmooves av. Hur kan man älska något man aldrig träffat så mycket?


I couldn´t help but wonder.

 
 
 
 
Det kändes som att kliva in i någon annans Värld, som att jag trampade på någons tår, som att jag avbröt mitt i en diskussion. På morgonpromenaden sken ett av mina favoritställen upp, två gravljus sken ikapp och bröt upp dimman. Jag kunde inte låta bli att fundera. Vem har lagt dit dom? Varför just där och för vem? 
 
/S

Leksand.

 
 
 
Nej, Leksand är ingen ort med action och nej, Leksand är inte alltid jätteroligt. 
Men Leksand har något annat. 
 
Varesig solen skiner eller snön vräker ner är Leksand alltid vackert.
 
/S
 
 
 
 
 

Lördag.

Detta är ett inlägg dedikerat till min familj. Det är lördag, klockan är snart 21:30 och jag ligger hemma i soffan och ser en film.

Stolta?


Arbetsplats.

 
Någon dag när jag får mitt hus, när jag har allt det där utrymmet. Då ska jag skaffa mig en arbetsplats, då ska jag ha någonstans att jobba, hemma. 
 
 
Jag hittar inget "hem" till bilden så kan tyvärr inte länka. 
Men visst ser det inspirerande ut?
 
/S

"Mormor" på äventyr.

 
Som jag nämnt tidigare har jag snickrat ihop en hund, ett dåligt substitut till Mormor. Så enformig som jag är döpte jag även denna hund till Mormor. Mormor2 har fått stå på skolan tills idag då hon fick flytta in i 34:an. Det kändes bra att få hem henne, tills...
 
 
..jag fick bilder..
 
Mormor åker snowboard
Mormor lagar mat
Mormor går på toa
Mormor badar bastu
 
och..
 
 
 
Mormor går på bordell
Mormor leker kurragömma
Mormor vaktar grannhuset
Mormor betalar räkningar
 
Ja,vad ska man säga?
Hon verkade inte vara så nöjd över att bo i 34:an, så hon drog över till 33:an på festligheter.
 
..och där verkar hon trivas.
 
 
Tack mina älskade snuttar för att ni förgyllt både Mormors och min dag.
 
Puss.

Förhandling.

 
Efter skyltningen igår hade vi vårt näst sista starta-eget tillfälle. 
Det är så sjukt att jag snart måste klara mig själv med det där företaget.
 
Igår däremot, fick vi lära oss mer om att Pitcha oss själva och våra idéer.
Sen fick vi en övning i förhandling. Vi skulle ringa runt på olika annonser och försöka få ner priset så mycket som möjligt. Vi skulle arbeta efter en förhandlingsmetod vi lärde oss.
Sen gjorde vår "coach" en tävling av det, vinnaren skulle bli bjuden på en lunch på skolans restaurang.
 
Att förhandla om priset är något som vi svenskar i överlag har svårt för. Men jag märkte igår att man kan komma långt på att försöka i alla fall. Hädanefter ska jag förhandla om allt, jag ska bli grym på att förhandla. 
 
/Egen företagare, snart. 

RSS 2.0