Det nya steget.I går klev jag för första gången in genom dörrarna på Clas Ohlsons huvudkontor som anställd Space Planner. Jag satte mig vid mitt alldeles egna skrivbord och jag skakade många nya händer. Jag lunchade med mina nya kollegor och jag tog in en massa information. 
 
Idag börjar jag greppa vad det är jag ska göra, jag hade mina aningar innan men visste inte att det skulle bli så komplext. Det är en spännande tjänst jag klivit in på. Det är massor av strukturerande, ordnande och pill. Jag kommer att få skapa, på ett ganska (för mig) nytt sätt. Kollegorna tar väl hand om mig och jag känner mig riktigt välkommen och efterlängtad. Men det bästa av allt; Det finns så mycket jag kan lära mig. Mina kollegor är riktigt rutinerade och har en enorm kunskap inom detta område. Ska bli spännande att se hur mycket jag har utvecklats ett år från nu..
 
 
 
Inspiration, glädje och framtidstro får bli dagens ledord.
 
Bild

Kyrkbåtsrodd

Jag är med i ett lag igen. Jag har fasta träningstider och jag kämpar ihop med ett gäng glada tjejer. Det känns kul. 

Jag har börjat med något så spännande och välgörande som kyrkbåtsrodd. Min kära granne tog med mig för några veckor sedan och jag blev frälst. 

Säg hej till mig, en nybliven kyrkbåtstjej! 

Välkommen sköna maj.Vi har firat ut april och jag välkomnar maj med öppna armar. Maj blir en månad med många järn i elden och jag ser verkligen fram emot vad denna månad har att erbjuda.

På måndag börjar jag på min nya tjänst som Space Planner på Clas Ohlson. Jag ska under maj avsluta mina studier på fantastiska Entreprenörskolan och vinka av min klass en sista gång. Delar av min familj kommer på besök, de är efterlängtade, så jag ser fram emot att få rå om dem. Jag ska ro kyrkbåt och unna mig ett besök hos frisören. Sen, som pricken över, visserligen första juni, ska jag och min kära få en hel vecka tillsammans i Spanien. 

Jag går på moln, rosa. 
Det regnar glitter över min Värld.
Och ikväll somnar jag med ett leende på läpparna. RSS 2.0